Activiteiten

Stichting OTM organiseert verschillende activiteiten of is aanwezig op markten e.d. om te vertellen over het werk van Chris en Trudy en om op deze manier geld voor hun werk in te zamelen.

Jorinke Zingt

Dinsdag 6 Augustus om 20.00 uur, Locatie: Dorpsstraat 25 B (bereikbaar via Joh. de Pourckstraat, achter de toren) Oostkapelle

Jorinke zal op deze avond (onversterkt) een selectie van haar liedjes laten horen. Ze schrijft over alle facetten van het leven, in het Engels en in het Nederlands. Ze begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.
Na afloop mag je zelf bepalen wat je het optreden waard vond en je bijdrage in het potje voor Stichting OTM stoppen. Er zal ook een potje staan voor Jorinke zelf.
Wat betreft de locatie: dit is achter het Winkeltje van Woord&Daad. De ingang is aan de Johan de Pourckstraat 25B - graag elders parkeren!

Workshop Handlettering

Gegeven door ons bestuurslid Else-Marie Bosschaart

Opgeven kan via stichtingotm@gmail.com

Vind plaats na voldoende aanmeldingen op een datum in overleg.